Stichting NYMMT, 3039JL Rotterdam
+31646852521
info@nymmt.com

Lise Lot Ridderbos

Hi!

Mijn naam is Lise Lot en ik ben 21 jaar oud. Ik ben momenteel bezig met mijn master Quantitative Finance aan de EUR. Sporten en met name hardlopen is iets wat ik heel graag en veel doe. Nu wil ik mijzelf meer uitdagen door met een leuke groep studenten de halve marathon in Rotterdam te gaan rennen. Op hetzelfde moment willen wij ook geld inzamelen voor de mooie stichting Jalihal.

Door klimaatveranderingen, ontbossing en droogte verdwijnen er veel bomen in India. Dit is niet alleen slecht voor het milieu er zijn ook een groot aantal kansarme boeren. De stichting Jalihal wil deze boeren helpen door 1 miljoen bomen te planten. Hierdoor wordt er een duurzaam ecosysteem opgezet, waardoor deze groep kansarme boeren blijvend geholpen kan worden. Willen jullie ons helpen om deze miljoen bomen te planten in India?