Stichting NYMMT, 3039JL Rotterdam
+31646852521
info@nymmt.com

Wessel van Oyen (voorzitter)

Hello!

Mijn naam is Wessel van Oyen en ik ben dit jaar voorzitter van NYMMT! Ik ben een 25 jarige student en doe momenteel een master Environmental Sciences aan de VU! Ik heb altijd met veel plezier gewoond en gesport in Rotterdam. In mei heb ik besloten me in te zetten voor stichting NYMMT omdat het me gaaf leek om samen met groep sportieve jongelui me in te zetten voor het goede doel.

Dit jaar is gekozen voor stichting Jalihal. Stichting Jalihal zet zich in voor twee zeer actuele aspecten: het bestrijden van armoede en het tegengaan van klimaatverandering. Door de halve marathon van Rotterdam en de hele van Athene te lopen proberen wij zo veel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel! Help jij ons mee?